OPEN
GALERIE
HELMOND
Adres: Molenstraat 121,
5701 KB Helmond
Telefoon: 06-14 44 13 28
E-mail: info@illumia-art.nl
Voorwaarden voor kunstenaars
Open Galerie Helmond heeft een ruime, sfeervolle expositieruimte in het Oude Stadsarchief van Helmond, waar zich meerdere galeries en ateliers bevinden. Bent u als kunstenaar gepassioneerd en serieus met uw werk bezig? Dan kunt u uw werk wellicht tentoonstellen in Open Galerie Helmond.
Belangrijk is dat uw werk van goede kwaliteit is - daarvoor hoeft de kunstenaar niet per sé professioneel te zijn of een opleiding gedaan te hebben, hoewel het wel een pré is. Het werk van de huidige exposerende kunstenaars is van een hoog niveau en dat wil Open Galerie Helmond graag vasthouden. De galeriehoudster houdt er rekening mee dat de kunstwerken die geëxposeerd worden goed in het geheel van de ruimte en de andere kunstwerken passen. Momenteel is er voornamelijk tweedimensionaal werk te zien, maar ook ruimtelijk werk is welkom.
Kunstenaars zorgen zelf voor hun lijsten, hangsystemen, sokkels, e.d.

De kunstenaar betaalt voor het exposeren een bepaald bedrag per maand, afhankelijk van het aantal werken dat ze exposeren, te weten:
Startend met een bedrag van €35,- per maand waarvoor twee werken kunnen worden geëxposeerd. Voor ieder extra werk dat men wil exposeren wordt €15,- per maand gevraagd.
Deze prijzen zijn excl. 21% BTW.
Daar staat tegenover dat de commissie zeer laag is, slechts 10% per verkocht werk.
Ook krijgt u extra promotie op de website van Open Galerie Helmond, op verschillende social media en kunst-websites en wordt er een persbericht verstuurd. Over andere PR-mogelijkheden kan altijd gecorrespondeerd worden.

Ben u geïnteresseerd in het compleet afhuren van de ruimte voor expositie of andere culturele/kunstzinnige activiteit? Mail naar onderstaand e-mailadres voor de voorwaarden van deze mogelijkheid.
Kunt u zich hierin vinden, neem dan contact op: info@illumia-art.nl

DE GALERIE

DE KUNSTENAARS

ACTIVITEITEN

BEZOEKERSINFO

CONTACT